ohuha

It's all shits and giggles, until someone giggles and shits

Kategori:

Vissa äter antidepressiva, jag börjar misstänka att träning är mina antidepressiva. Ibland känner man inte för att ta sin medicin men när man inte gör det märks det ganska snabbt!
Idag har jag sovit bort hela dagen, och jag har proppat min kropp full med socker och ätit vitt bröd och inte rört mig ur fläcken.
Men jag skyller på att Jonas sov här och jag har motionerat inatt typ hahaha!
Fast nu ska jag nog ändå ut o springa. Finns ingen chans i helvetet att jag kommer sova inatt annars.
Min bästa motivation just nu är mig själv, efter typ en månads regelbunden träning och nyttigt ätande så märks det ganska stor skillnad både på min kropp och hur jag mår psykiskt. Finns ingen anledning att sluta nu!

En lite jobbig sak är att jobbet har ringt mig femtio gånger med start kl. 17.00, vilket får mig att misstänka starkt att jag skulle ha börjat jobba då. Har även ett vagt minne av att jag egentligen ska jobba dagen imorgon...
Men jag har det inte uppskrivet nånstans och jag vet att det kommer få konsekvenser och antagligen tror de väl att jag dött eller nåt om jag inte dyker upp imorgon heller eller svarar i min telefon men jag bryr mig verkligen inte.
Jonas ska komma hit sen så jag kan inte gå upp halv sex imorgon och åka till jobbet, så är det bara. Ibland måste man prioritera här i livet och då gäller det att man väljer det som är viktigt på riktigt, så det så!